Strona główna » Społeczność » Forum » Funkcjonowanie eteksta

Autor Funkcjonowanie eteksta
Tytuł: Funkcjonowanie eteksta
Data dodania: 2010-07-14 18:36:18

Ponieważ prawdopodobnie jako jeden z pierwszych użytkowników pewnych rzeczy jeszcze nie rozumiem w funkcjonowaniu tej strony pomyślałem, żeby dodać temat o tym co i jak tutaj działa, mam nadzieje, że ktoś mi wytłumaczy pare spraw:

1. dlaczego nie ma mnie na stronie głównej w ostatnio odwiedzanych, skoro właśnie się zalogowałem?
pzdr

Tytuł: Funkcjonowanie eteksta
Data dodania: 2010-07-20 10:44:37

Musisz najpierw dodać zdjęcie i ustawić je jako główne zdjecie profilowe, na stronie głównej pokazuje tylko ludzi, któzy dodali takie zdjęcie. Mój profil > edycja danych > edytuj galerię zdjęć > dodaj zdjęcie i potem pod zdjęciem klikasz link ustaw jako główne.

Tytuł: Re: Funkcjonowanie eteksta
Data dodania: 2010-08-31 09:45:19
Ostatnia modyfikacja: 2010-08-31 09:45:57

Ja natomiast nie mam pojęcia jak dodać e-book , czy w dziale publikacji cokolwiek dodac ;/ Niby sie zarejestrowałem a tak naprawde nie mam pojecia co i jak tutaj dzioał ;/ Nie widzę opcji dodaj ( Korzystam z OPERY)

Data dodania: 2010-08-31 14:11:02

Błażej Jacek Klajza napisał(a):

Ja natomiast nie mam pojęcia jak dodać e-book , czy w dziale publikacji cokolwiek dodac ;/ Niby sie zarejestrowałem a tak naprawde nie mam pojecia co i jak tutaj dzioał ;/ Nie widzę opcji dodaj ( Korzystam z OPERY)

Menu główne klikasz "mój profil" > menu po lewej "moje publikacje" >"dodaj ebooka" lub "dodaj publikację" ja tutaj to mam i u mnie działa w operze też chyba powinno, w pomocy jest chyba też coś na ten temat:)

pozdrawiam

Data dodania: 2010-09-09 22:13:13

A może by tak dodać tą stronę do facebooka?? co sądzicie???

Data dodania: 2010-12-02 13:45:43

Poprawiliśmy stronę nowości w dziale e-papier, teraz wiadomo kiedy zostały dodane poszczególne wpisy, czyli łatwo się zorientować na ile dane informacje są aktualne.